הסדרי שהות 

הסדרי שהות הנקראים בעבר הסדרי ראיה או משמורת, הם נושאים מרכזיים ומהותיים בהליך הגירושין הדורשים רגישות רבה והבנה בדינמיקה המשפחתית על מנת לבחור את הסדרי השהות שיתאימו לילדים ולהוריהם. בפסיקה כיום, יש נטייה ברורה להסדרי שהות יותר שיוונים ממה שהיה נהוג בעבר.

קביעת הסדרי שהות

אני מאמינה במציאת פתרונות!  יש לחפש את הדבר המשותף בין בני הזוג גם במצבים בלתי אפשריים. ואף במורכבים ביותר, ניתן להגיע להסכמות בדרכי שלום ובאווירה נינוחה, למרות הסכסוך המר, הטינה והכעס. בתיקי גירושין מורכבים ובקביעת הסדרי שהות אני רואה את עצמי כפותרת בעיה, אני מחפשת אינטרסים משותפים ולוקחת בחשבון שיקולים כלכליים, רגשיים ומשפחתיים. ואכן, רוב רובם של התיקים שלי מסתיימים בהסכמות.

הסדרי שהות, משמורת משותפת  ומזונות

כיום, יש נטייה ברורה להסדרי שהות יותר שיוונים ממה שהיה נהוג בעבר. כמו כן יש נטייה לקביעת למזונות יותר שיוונים.

ניכור הורי

ניכור הורי הינו אחת מהתופעות הקשות בהליך הגירושין כאשר הקורבן הינו קודם כל הילד. כיום קיימים אמצעים משפטיים רבים כדי להילחם נגד תופעה.

הסדרי שהות והסכם גירושין

 הסכם גירושין הינו "דרך המלך" לסיים חיי נישואין ולקבוע הסדרי שהות. ישנה חשיבות להקפיד על כל פרט ופרט על מנת למנוע מחלוקות בעתיד ולאפשר לבני הזוג ולילדיהם להמשיך לחיות בכבוד הדדי ובשלום. סכסוך משפחתי שהוא במהותו "אינטימי" כדאי לפתור בתוך המשפחה. גישור מאפשר לזכות בתחושה שאנו, כבני זוג, כמשפחה, ולמרות הסכסוך הקשה, שולטים בעתידינו ולא
נותנים לשופט או לדיין להכריע עבורנו על הסדרי שהות של ילדינו.

שיתוף פעולה עם מומחים 

בקביעת הסדרי שהות, משרדי משתף פעולה עם בעלי מקצוע מהשורה הראשונה : פסיכולוגים, מטפלים רגשיים ומטפלי משפחה. שיתוף פעולה זה מאפשר למשרדי לתת שירות מרבי ואיכותי לכל לקוח.

דילוג לתוכן